Trondheim Voices: Love Letters at Break Of Day/ Moldejazz 2013

Trondheim Voices recieved an overwhelming review after the traditional Break Of Day-concert at Moldejazz 2013. Over  800 people showed up at Reknesparken, an open air-venue in Moldes centralpark, with they’re coffee and blanckets at 07.00am to forget time and place with the sound of Trondheim Voices commissioned work for Moldejazz; Love Letters.Review from the Moldejazz festival paper- Fire Flate

Video 

Lørdag 20. juli
KL 07:00
Break Of Day i Reknesparken!

I juni inviterte Trondheim Voices&Wild at Art til en fem dager lang musikalsk unntakstilstand i lokalene til Trondheims nedlagte hovedpostkontor. I ni timer hver dag var dørene åpne, publikum fikk komme og bli og gå som de ville, mens vi skapte musikk mellom alt og alle. Vi lekte med popmusikk, lyder og minner. Publikum ble værende i mange timer. Tid og rom ble uklare enheter.

Etter å ha gjennomlevd denne unntakstilstanden, går vi nå inn i soloppgangen og konserten Love Letters @ Break of Day in Molde.

Til Reknesparken har vi med oss et vokalt soundtrack av kjente låter som har betydd mye for den enkelte, vi har med kjærlighet til musikken, nyvunne erfaringer på grensen mellom kunsten og livet – og risikovilje til å eksperimentere, slik at livet blir mer levende og vi kan begynne å gi hverandre nye fortellinger.

Sangere: Kirsti Huke, Ingrid Lode, Live Maria Roggen, Torunn Sævik, Sissel Vera Pettersen, Tone Åse og Heidi Skjerve
Regi og konsept: Ann-Cathrin Hertling/Wild at Art, i samarbeid med Siri Gjære og Live Maria Roggen
Lyddesign: Asle Karstad

Scroll to top