POPLUDIUM i Postgården 5.-9. juni!

Trondheim Voices og Wild at Art ønsker alle hjertelig velkommen til en fem dager lang musikalsk unntakstilstand i Postgården (det gamle posthuset) 5.-9. juni. Her kan du selv bestemme når du vil komme og gå, vi vil være der – og musikken.
I fem dager skal vi – ni vokalister og én kunstner som jobber med levende kunstprosjekter – ta med oss poplåter som har hatt stor betydning for hver enkelt av oss, inn i en lang musikalsk ekspedisjon. I ren tilstedeværelse skal vi sakte bryte ned det tradisjonelle konsertformatet, skape nye forbindelser i oss selv, til hverandre og med musikken.
Vi vil improvisere med minner, med bevegelser og musikalske impulser, i grensen mellom livet og kunsten. I mellomrommet mellom det vi kjenner og det vi finner, inviterer vi deg til å være med å oppleve evige øyeblikk, nye lyder og kjente melodier, og kanskje oppstår det nye tanker, ny musikk og nye måter å være sammen på?
Som publikum inviteres du til å komme og gå og gjøre akkurat det du vil. Ligge, leke, sitte eller sove, gjøre bevegelser, synge, danse eller stå – du bestemmer! Vi synger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top