Gaven – en fire timer lang musikalsk julepresang

Trondheim Voices og Wild At Art opplevde i sommer stor suksess med sin fem dager lange musikalske unntakstilstand i Postgården. Når adventstida nå banker på døra skal Vår Frue Kirke fylles med samme magi.

Mot, nærvær, raushet, tro. Dette er Vår Frue Kirkes egne grunnverdier. Trondheim Voices og gjestekunstner Ann Cathrin Hertling ønsker å gi publikum en ny opplevelse av et kjent rom, som mange bruker og har et forhold til, og som representerer åpenhet, toleranse nyskaping og lavterskel på alle måter.

Jula ligger i oss alle som spor av minner, tradisjoner, forventninger og forpliktelser, men også skuffelser, håp og brutte løfter. Alt dette er omkranset av musikk vi alle har et forhold til. I fire timer skal aktørene improvisere med alt det julestemninga setter i gang i oss, og invitere publikum inn i nye rammer for hvordan både kirkerommet og julemusikken kan både åpnes og oppleves.

Du er med dette invitert til å ta del i en julekonsert helt utenom det vanlige, ved komme og gå som du vil, hvile, sitte, stå, gå, synge med eller bare nyte stemningen.

Gjester: Per Jørgensen og Ingar Zach.
Lyddesign: Asle Karstad.

Bill.pris: 200,- / 150,- (student)

Scroll to top